Вечірка у стилі гангстерів: як одягнутися?

Вечірка у стилі гангстерів: як одягнутися?

Щоб зрозуміти, як підібрати костюм у стилі гангстерів, найкраще подивитися фільм «Хрещений батько». По-перше, у цьому фільмі у найдрібніших подробицях показана атмосфера 30-х років минулого століття і легко можна знайти відповідного персонажа, щоб скопіювати його стиль. По-друге, з великою ймовірністю цей фільм подивляться і ваші друзі, тому ви все будете на одній хвилі. По-третє, це чудовий фільм, який варто подивитися просто так.

Особливості «гангстерського» стилю

Костюм на вечірку у стилі мафії — це на 30% одяг та взуття та на 70% — чарівність та харизма. Перш ніж почати приміряти сукню або костюм, постарайтеся перейнятися духом того часу. Зверніть увагу на вираз облич гангстерів та їх подруг. Ці люди впевнені у собі, тримаються спокійно та зухвало. Чоловіки не метушаться, не поспішають, їх рухи плавні, спокійні, чіткі. Жінки чарівні, кажуть приглушеними голосами, наголошують на своїй чарівності кожним рухом і жестом.

Загальне правило підготовки одягу для вечірки у стилі мафія – бездоганність та стриманість. Навіть якщо ви одягнете такий костюм лише одного разу, він повинен бути пошитий з якісної тканини, ідеально підігнаний по фігурі. Супутниця боса мафії не може виглядати абияк, тому образ краще продумати до дрібниць. Не варто забувати і про аксесуари - пістолети і автомати для чоловіків, віяла та боа - для жінок.

Як одягтися на гангстерську вечірку дівчині?

Основна порада, як одягтися на вечірку в гангстерському стилі: будьте зухвалою та жіночною одночасно. Жодних штанів, блузок навипуск і довгих спідниць. Підійдуть сукні у стилі «Дівчина з джазу», «Дівчина Гетсбі», «Гангстерша». Як правило, це однотонні сукні без рукавів довжиною приблизно на долоню вище коліна, прикрашені паєтками, блискітками, пір'ям. Вони можуть бути пошиті з гладких або рельєфних тканин.

Залежно від тканини та забарвлення сукні підбирається боа. До чорної сукні підійде боа будь-якого кольору. В інших випадках його колір повинен гармоніювати з рукавичками та капелюшком..

Подбайте про аксесуари - мундштуки для сигарет, дамські пістолети, рукавички, прикрашені блискітками або пір'ячками сумочки, віяли. Рукавички краще вибирати довгі. Якщо вам комфортніше в коротких рукавичках, стежте, щоб вони не зробили вас схожою на Соньку Золоту Ручку, оскільки це персонаж для іншої вечірки.

Як головний убір можна використовувати невеликий капелюшок. Якщо з ним поратися не хочеться, можна зав'язати навколо голови стрічку. Вона може бути гладкою або рельєфною, прикрашеною камінням, пір'ям, стразами.

Взуття – туфлі на шпильці. Якщо вам важко ходити на високих підборах, надягніть човники або туфлі на платформі. Взуття має бути вишуканим, важкий мілітарі або навіть офіс-стайл не підійде.

Як створити чоловічий образ у стилі гангстерів?

Чоловічий одяг у гангстерському стилі досить простий:

  • Біла або чорна сорочка з довгим рукавом. Якщо ви зніматимете піджак, рукава можна закатати на одну третину.
  • Піджак та штани, рідше смокінг. Елегантно носити смокінг може далеко не кожен, тому краще зупинитись на піджаку. Костюм має ідеально сидіти по фігурі. Мішковатість і надмірне обтягування неприпустимі. Якщо в костюмі вам незручно, на початку вечірки можна зняти жакет і залишитися в сорочці.
  • Підтяжки, кобура. Їх необов'язково «світити», але коли під костюмом злегка вгадується кобура, це надає образу завершеності.
  • Краватка в тон. Якщо вам подобаються метелики, то щоб візуально полегшити образ, можна використовувати їх. Краватки ідеальні для серйозніших костюмів.
  • Темні черевики або туфлі. Оскільки гангстерські костюми найчастіше шиються в чорно-білій гамі, взуття має бути чорним або чорним з білими вставками.
  • Капелюх. Він повиннен виглядати дорого, бути в тон костюму і не притискати волосся (особливо якщо ви покладете його гелем).

Не забудьте про:

  • Зачіска. Якщо дозволяє довжина, можна укласти волосся назад і закріпити його гелем. Так робили у 1930-х роках в Чикаго.
  • Вуса та бороду. Їх краще зголити. Максимум – залиште невеликі вусики у стилі дона Корлеоне.

Вивчіть кілька гангстерських слів та фраз, щоб вставити їх до місця в розмові.

Аксесуари у стилі «Чикаго»

Аксесуари в стилі «Чикаго» - це головні убори, пов'язки, мундштуки, сигари, великі сережки, довгі рукавички, кобури, словом, все те, що характеризує вбрання 20-40-х років. минулого століття. Для жіночого костюма достатньо 3-4 таких аксесуарів (наприклад, пов'язка на голову, мундштук, рукавички та сумочка), для чоловічого – 2-3 (наприклад, кобура та сигара).

Щоб перетворитися на справжніх гангстерів, доведеться трохи попрацювати. Проте створена атмосфера справді коштуватиме цієї праці. Веселіться зі смаком!